Per què Autonomia? Per què Jornades per l’Autonomia?

 

Jornades Autonomia 6 Juliol

 

 

1eres Jornades pels projectes que promouen l’Autonomia

6 de Juliol 2014

La Tapadera(Llibreria-Espai Formatiu,  Salvador Almenar 4, Benimaclet València)

Aquestes jornades estan pensades com un lloc que s’obri de manera puntual per vore’ns i compartir el que estem fent, exposar els problemes que trobem i vore quines solucions estem practicant. Estes jornades son un mitjà de comunicació lliure, alternatiu, independent o com es diga on es ficarà en comú allò que podem fer i ens sosté entre nosaltres en una aparent caiguda generalitzada. S’organitzen per primera vegada pel col.lectiu editorial independent Pensaré Cartoneras i es preten principalment generar trobades que puguen ser enriquidores.

Què entenem per Autonomia i per què esta paraula?

L’autonomiaque entenem, paraula – concepte – pràctica, no ve del grec sino del llenguatge comú que parlem aquells que diem estem “baix i a l’esquerra”. Entenem autonomia com una posició col.lectiva, constructiva, afectiva, resistent, tranquila (però ferma), comuna ètica. L’autonomia que podem practicar i està sempre alliberant-se del que volen normativitzar-nos. Autonomia és dignitat de la vida, de l’educació, de les terres i tant dignitat (com autonomia) son paraules que nosaltres mateixos ens definim per nosaltres:no hi ha una autonomía sino per cadascú que se la dona amb altres.

Jornades

Hi haura debats, presentacions de llibres, música, menjar, tallers per menuts i grans, projeccions, recital de poesia, tour poètic pel Barri de Benimaclet ,  exposició de projectes autònoms fira d’artesania i gràfica zapatista, venda de llibres d’editorials independents llatinoamericanes…. L’activiat comença a les 10 i acaba a les 22 de la nit: ens passarem l’estona entrant i ixint del espai doncs hi haurà activitats dintre/fora ( La PROGRAMACIÓ DEFINITIVA estarà disponible el 30 de JUNY a la web de Pensaré Cartoneras / Cartells al carrer / AlEvent del Facebook que hem creat i al teu email si no et sembla mal 😉  )

Imagen 29

pensarecartoneras@gmail.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s